bilde til behandlinger2
bilde til nettsiden

Injeksjonsbehandlinger og laser

For informasjon og priser klikk her.

Yogakurs på kveldstid

For informasjon og priser klikk her.

Manicure

Manicure 350,-

Manicure med lakk 400,-

Manicure med gellakk farge/fransk 500,-
(Neglforsterker under gellakk 50,-)

Fjerning av gellakk (inkl. stell av neglen) 300,-

Ekstra: håndmassasje 50,-

Bestill her

Alle behandlinger av naturlig negler Inkluderer filing/forming og stell av neglene og neglebånd. Behandlingen avsluttes med neglebåndsolje og en god håndkrem. 

NB! Fjerning av gammel gellakk er inkludert ved ny behandling.

Parafinvoks

Parafinvoksbehandling hender eller føtter 250,-

Bestill her

Fordeler med parafinvoksbehandling:
Den varme parafinvoksen utvider porene i huden og aktiviserer oljekjertlene i underhuden slik at disse tilfører fuktighet fra de dypere hudlagene. Parafinvoksen øker blodsirkulasjonen og har en suveren effekt på ledd, leddbånd, sener og øker smidigheten. Den har også en meget god effekt på ekstrem tørr hud, eksem og psoriasis.

Parafinvoksbehandlingen starter med at hendene/føttene smøres inn med en god fuktighetskrem, deretter dyppes hendene/føttene i den lunkene parafinvoksen før de pakkes inn i en håndklevott/sokk.

Pedicure

Pedicure 600,-

Pedicure med lakk 650,-

Pedicure med gellakk farge/fransk 750,-

Fjerning av gellakk 200,-

Ekstra: fotmassasje 50,-

Bestill her

Alle Behandlinger inkluderer et mykgjørende fotbad, filing av hard hud, fil og klipp av neglene og neglebånd. Behandlingen avsluttes med en god fotkrem.

NB! Fjerning av gammel gellakk er inkludert ved ny behandling.

Vipper og bryn

Farge vipper 300,-

Farge bryn 250,-

Napping/voksing av bryn 200,-

Napping/voksing og farge av bryn 350,-

Napping/voksing og farge av bryn og vipper 550,-

Vippeløft inkludert farge 850,-

Bestill her

Vi former bryn med pinsett eller voks. Tiden det tar å farge avhenger av hvor godt brynet tar til seg farge. Vippefargen skal  virke i 20-30 minutter.

For å utføre vippeløft brukes det silikonpads etter den størrelsen som passer dine vipper, to forskjellige trinn med settingkrem og behandlingen avsluttes med farge. Vippeløft gir et åpent blikk og illusjon av lange vipper.

VIKTIG!
Vi anbefaler ikke voksing av bryn og/eller vippeløft på veldig sensitiv hud/øyne.
Behandlingen kan kun utføres på friske og sunne vipper. Har du slitte og tynne vipper, anbefales det ikke. Vi utfører ikke vippeløft hvis du har øyeinfeksjon eller lignende.

For å få et best mulig resultat er det viktig og ikke dusje i varmt vann, ta badstue eller annen form for varmebehandling de neste 24 timene etter behandlingen. Dette inkludere også sminke.

Hårfjerning med voks

Legger 350,-   

Legger og lår 600,-

 

Armer 350,-                                                      

Armhuler 250,-  

Armer og armhuler 550,-

 

Overleppe eller hake 200,-

Overleppe og hake 350,-

 

Føtter/tær 150,-

Bikinilinje 350,-

Rygg og skuldre 550,-

Bestill her

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter gjentatte behandlinger vil hårveksten bli svakere og mykere. Det anbefales å gjenta behandlingen etter ca 4 uker. For at behandlingen skal utføres må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm (ikke lenger eller kortere)

VIKTIG!
Vi anbefaler ikke hårfjerning med voks på veldig sensitiv hud.
De neste 24 timene etter voksbehandlingen:
Vi anbefaler at følgende produkter ikke blir brukt, siden huden fortsatt er sensitiv etter behandlingen: Deodorant, parfyme, selv-bruningsprodukter, eller make-up. Ingen varmebad, solarium, soling, badstu, bading eller noen annen form for varme behandling. Unngå stramme og tette klær.

Vi anbefaler å bruke Clean+Easy Nourish Moisturizing lotion daglig for å forhindre inngrodde hår og tørr hud. Denne får du kjøpt i vår salong.