Vipper og bryn
voks

Vipper og bryn

Farge vipper 350,-

Farge bryn 250,-

Napping/voksing av bryn 250,-

Napping/voksing og farge av bryn 400,-

Napping/voksing og farge av bryn og vipper 600,-

Vippeløft inkludert farge 900,-

Bestill her

Vi former bryn med pinsett og voks. Fargebehandlingene tar fra 3-12 minutter. 

For å utføre vippeløft brukes det silikonpads etter den størrelsen som passer dine vipper, to forskjellige trinn med settingkrem og behandlingen avsluttes med farge. Vippeløft gir et åpent blikk og illusjon av lange vipper.

VIKTIG!
Vi anbefaler ikke vippeløft på veldig sensitive øyne/hud.
Behandlingen kan kun utføres på friske og sunne vipper. Har du slitte og tynne vipper, anbefales det ikke. Vi utfører ikke vippeløft hvis du har øyeinfeksjon eller lignende.

For å få et best mulig resultat er det viktig og ikke dusje i varmt vann, ta badstue eller annen form for varmebehandling de neste 24 timene etter behandlingen. Dette inkludere også sminke.

Hårfjerning med voks

Legger 350,-   

Legger og lår 600,-

 

Armer 350,-                                                      

Armhuler 250,-  

 

Overleppe eller hake 200,-

Overleppe og hake 350,-

 

Bikinilinje 350,-

Rygg og skuldre 550,-

Bestill her

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter gjentatte behandlinger vil hårveksten bli svakere og mykere. Det anbefales å gjenta behandlingen etter ca 4 uker. For at behandlingen skal utføres må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm

VIKTIG!
Unngå soling de neste 24 timene etter voksbehandling. Vi anbefaler også at man begrenser bruken av sminke, parfymerte produkter og trening til dagen etter behandling.